Ingen blogg lust...

Just nu har jag ingen alls lust att blogga....
mår så jäkla dåligt... typ ingenting är bra just nu...

skönt att vara på datorn igen !

Idag ska jag fara med Fanny till Uncan. Ungefär vid 6 kommer hon hit till mig ! :) 
Hoppas på att det kommer att bli kul där ! ;)
Idag har jag varit i skolan, var en ganska rolig dag:) Messat med "Ki" <-- anonym... Åh känndes så skönt att prata ut med "personen" ! Är verkligen på bättre humör nu. Ja dethär var bara ett kort inlägg eftersom jag inte hinner skriva så mkt just nu ...

Film kväll! :)

Nu ska jag sätta mig i soffan med en filt, och tända ljus och kolla på "My sister's keeper" som på svenska heter "Allt för min syster". Den kommer på Tv ... jag har sett den förut två gånger. Men nu tänker jag kolla på den igen!
Kommer inte vara på datorn en vecka tills fredag tror jag iaf.... Men jag har ju lagt upp schemat till torsdag... så ni vet iaf lite av vad jag kommer att göra ! ;)

Planer från imorgon till torsdag...

snyggt till hösten!






Stan!

vaknade 10 idag. Fixade mig, sedan skjutsa Jennans mamma mig , Wilma och Jennan till biot. Där kolla vi på "att flyga utan vingar". Den är filmad här på Åland och därför va den bara 6 minuter kort. Vi satt där med Sillu, Cajsa, Sara, Anna och Elin. Och vi skratta massa där ;p Sen efteråt va jag, Jennan och Wilma på stan och gick runt lite. Vi gick in till Hessan och där va dt lång kö. Isak och Viktor va där, och Isak hade inte pengar så jag bjöd honom och Wilma på var sin glass ;p Så satt vi där en stund med dom... Sen gick vi runt lite och fråga om man kunde dagsverka nånstans, men dom flesta sa att man sku komma tillbaks på måndag, då är chefen på plats. Så jag får väl göra det ! Vi gick sen till magazin och köpte en godispåse, sen gick vi till bussen och for hem ;p.

Ursäkta min uppdatering! :$

Har inte haft tid alls idag att blogga. Efter skolan va jag ute lite. Gick runt på en promenad, sen snacka jag lite med Affe, Adde och Zacke... Efter det gick jag hem och sov kanske 2-3 timmar. sen städa jag rummet snabbt. Plugga på Engelska och Historia provet. Läste en bok. Sen så hjälpte jag lite till med en hylla som min mammas kille håller på med i mitt rum!  Den kommer bli grymmt fin tror jag ;) Efter det läste jag lite igen. Så kolla jag på Idol. Men nu ska jag gå och lägga mig ! Hoppas jag hinner blogga imorgon ! :)

Låååååååååånnngggg dddaaaaggg! = Lång text ;)

Älskar verkligen långa dagar. Men man blir ju såklart jätte trött mot slutet ;p 
Idag var det en jätte bra skoldag ! På Hemkunskapen gick det jätte bra. Vi lagade makaronilåda och vispgröt. Vår grupp lagade bästa makaronilådan ;) Sen efter hade vi textilslöjd, där kom jag jätte långt och vi skratta massa som vanligt. jag hade skrivit ett namn på alexandra, typ på bröstkorgen eller hur man ska förklara... Så skulle jag prova ta bort med vatten mitt i klassrummet, så gnugga jag och det gick jätte lätt bort. men Affe, Adde och Arvid börja asgarva.... för det såg lite fel ut ;) Men till slut vart allt borta iaf :D Sen hade vi gymnastik :) orientering. Det var jätte kul ! Och vi kom först, fast vi gick nästan sist av alla ;) Jag och Emilia är såååå duktiga :) Jogga typ hela vägen. Även fast Emilia vart ofta bakom mig och typ sa att jag sku chilla. Men jag peppa henne så till slut var det hon som sprang före mig ;) Ja i alla fall... efteråt var det skönt med kall dusch ;) Och sen mellanmål med Amanda, Sillu och Sara haha ! :D Trevliga samtalsämnen och allt ! Sen gick jag till finskan med Tina, kom lite sent, men dt va lugnt, Jöppe var också lite sen. Så öva vi på färgern. Efter skolan så for jag och Emilia till stan igen. På vägen till busshållsplatsen träffa vi Affe och Adde. Stannade och satt och prata med dem en stund sen åkte vi buss till stan. i stan gick vi till hessan och satt där en timme om inte mer Haha ! Det är alltid så jävka kul där ;) Men mest skratta Emilia för att jag bara tog mer och mer mat .... :$ Vet inte vad det är med mig idag... Sen efteråt blev vi hämtade av min mamma, så for vi till elgiganten för att köpa en såkallad.... Pirka-mobil ;) Nej men behöver bara en billig mobil tills jullovet. Egentligen vill jag inte ha mobil. Men mina fyra mobiler är sönder. och tre av dem kan vi bara fixa i Ryssland. Eftersom jag måste byta skärm och skal på en, och det e billigast där. och på dom tre har jag garantin, och dom är ju köpta där så.. Så nu köpte jag en bara för 39 euro... så ... nu ska inte Emilia och mamma gnälla på mig mera, på att dom inte for tag på mig .. ;) I alla fall så skjuttsa vi emilia hem, så for vi till sparhallen, sen till mammas kompis :) Och nu är jag äntligen hemma ... eller kom typ en timme sen ... men aa ;p .......................... fan emilia bombanderar mig på fb D:

Besviken på folk som gör massa dummheter ...

Såg på nyheterna att en 4-åring mördades..
Han försvann från dagisen och hittades sedan död.



Tycker verkligen synd om barnen som är misstänkta för mordet ! Om det inte är dom alltså. Och om deras föräldrar. Men tycker mest synd om barnet som mördades såklart ! :( Så jävla synd att sånt händer...

Evening!

Har inte hunnit blogga idag ! Varit i skolan, sen direkt efter for jag och Emilia till stan :) Där var det ganska kul. Vi började med att gå till Yves Rocher där jag köpte lite saker :) 

Här har ni det

|
|
|
V

På bild: 

En mascara 
Ett "vårdande" täckstift ! ;) får se om det funkar bättre , har ju bestämmt mig att sluta använda foundation. Har gått ganska bra tycker jag. Är verkligen stolt måste jag erkänna! ;) Tack till Camilla♥ ! 
En kajal
"Mini" vanilj parfym
Och bronsig ögonskugga 

Sen gick vi till Hese som Emilia säger på finlandsvenska! ;) Ah LOVE henne :D Ah... i alla fall !... så typ beställde vi något och jag gjorde massa konstiga saker när vi va på kassan ... a... m.... skämmde lite ut mig för han som jobba där ;p så var det en skumm kille som satt och glodde på oss ;o Sen när vi åt skratta vi massa och prata lite privata saker :) Sen så kom det in två fulla killar haha. dom satte sig bredvid oss. jag bah "men näää" för jag trodde dom skulle härja massa. Men sen börja dom prata och skratta med oss så då vart jag lugn haha ;) Vi satt där kanske 20 minuter och snacka med dom på finska blandat med engelska blandat med svenska HAHA! men det va eftersom han va inte alls bra på svenska och helt ookej engelska och perfekt finska. Men på engelska hade han finsk dialekt så vissa ord fatta man inte så blev det jävligt lustigt ! och jag och emilia är ju inte bra på finska så att ... det blev massa blandat men mest engelska. Till sist skulle vi följa dom nånstans där man kunde köpa öl? jaha, så vi gick till dino's för det va närmast. Eftersom dom sa att de ville ha en bar eller restaurang? sen så när vi kom dit så sa dom att de ville bara ha en affär där man kunde köpa öl. Vi bah... men jaha... så följde vi dom till city livs, och där skildes vi ;p men medan vi gick till city livs mötte vi dinah och vanne på vägen ! haha ! doms min när vi gick förbi med två fulla,  18-åringar! Dinah stod typ och gapade! Sen när vi gick ut från city livs gick vi till dinah och vanne vid busshålls platsen , så prata vi lite . så var det en jätte rolig gubbe där som åt bullar med massa grädde på , helt själv. och sen hade han massa grädde i ansiktet, utan att han visste det ! haha ;) Sen åkte vi buss hem , och såg massa underliga människor ;p Så kom jag hem typ vid fyra kanske ;p elr fem... vet faktiskt inte. Hemma så chilla jag lite, kolla på Top Model och blev besviken, eftersom den jag ville att skulle vinna, vann inte... Sen åt jag lite middag ;p lite senare hoppa jag in i duschen ! så skönt ! Sen efter har jag bara försökt starta datorn, som jag lyckades till slut, kollat på tv o sånt! Läser ju Alexandras blogg ! alltså kissie:) Helt underbar ! :)Ah nu ska jag iaf fortsätta med mina sysselsättningar ! :D

Nu sooova !

Tror jag i alla fall ? 
Nejmen alltså seriöst , jag måste verkligen börja lägga mig Tio för att min hjärna ska orka ...
Drömmer mardrömmar om nätter och vaknar av det, så sover förjävligt... Måste verkligen försöka lägga mig tidigare :( ... Orkar ju inte med skolan heller ! :/ 
+ äntligeeeen har jag skaffat redigerings sakidak ! buuut! ett problem .... den e inte ens bra ? D; åh ! vill ha en bra redigerings programm !!!! Jaja ... ska försöka fixa något snygggt. Jag hoppas jag inte får dator förbud denhär veckan. eftersom jag suttit på datorn hela dagen idag ... hm... men ska försöka övertala PUSSHEJ  !!!  Jag lovar ska fixa denhär bloggen så bra jag kan ! Sen ska jag försöka bli "populär" och få massa massa läsare ! Det är faktiskt mitt mål måste jag ärkänna ! :)

Nu blev det ju så att jag inte stängde av datorn ändå... hihi

Busigt... nejmen shitt har varit på datorn sen jag slutade skolan ?! hm... måste skärpa till mig !

Äntligen !

Åh-åh-åh ! "Ni" sku bara veta hur glad jag är ! Har provat mig fram och fixa headern och sånt . Har själv provat och ändra massa saker ... och det är jätte lätt nu ! Nu ser det i alla fall BÄTTRE ut ! hooh... är lite utmattad efter det. eftersom jag letat massa färger osv.... Så nu tänker jag nog stänga av datorn och sätta mig en stund och läsa! :) Kanske kommer nått bra program ikv ? ;)

Sååååååååååååååååååjaaa!

Så ! nuuu! nu så har jag fixat blogg ! efter alla misstag jag gjort så nu! nu ska jag inte göra flera fel .. japp.... nu ska jag fixa designen ....

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0